Bye, Mr. Madonna

Fru superstjerne gikk altfor tidlig hjem fra puben. Men er det bare meg som syntes Madonna (50) og Guy Ritchie (40) var et kult par?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Guy orker ikke å leve et liv der du må gå til sengs klokka 22:00 hver kveld og aldri går på fylla med dama di. Ingen rus, no fun, og no hot sex».

Den første sms-en tikket inn etter tre minutter. (Beklager at min venninne er litt vulgær). Det var påfallende lite søstersolidaritet å hente hos mine venninner, da jeg spurte på sms hvorfor Madonna (50) og Guy Ritchie (40) skal skilles?

Tove: Han er blitt for gammel for henne. Nei, det er åpenbart at hun prioriterer helsestudio framfor det som gjør livet verdt å leve: Ligge i senga og kose seg med film og potetgull. Hun er tynn og sur.

Eliza: Hun er bitch. Og han er golddigger. Derfor fortjente de hverandre.

Cathrine: Tidsklemma, selvsagt – tre barn og karriere. Hva ellers?

Trine: Hun er forelsket i en annen. Madonna er veldig glad i svarte menn med fine rumper.

SKILSMISSERYKTENE var sanne. De er jo ofte det. Jeg var nylig i London da Madonna hadde konsert på Wembley Stadion. Kvelden før var det premiere på «Rockrolla», Ritchies siste frenetiske actionfilm. Feiringen foregikk på The Punch Bowl, puben Ritchie kjøpte seg. Madge, som britene kaller henne, gikk hjem tidlig. Igjen. Nå sier Ritchies «nære kompiser» at kona hans er blitt mer og mer besatt at sitt image og sin alder. The cash queen of music skal være god for 525 millioner dollar. Hun skal ha hyret stjerneadvokat Fiona Shackleton, som Paul McCartney trengte mot den gærne ekskona Heather Mills. Dette kommer til å svinge.

DEN TRANSATLANTISKE showbizunionen har vært en mediehit de luxe. De møttes på fest hos venner, Sting og kona Trudi. Madge sjekket opp den yngre britiske filmregissøren. Så kom Rocco (8) (ser ut som en liten rønner, akkurat som far). Da Guy fikk spørsmålet om hvordan det føles å være Mr. Madonna, svarte han:«Det er jeg ikke. Hun er Mrs. Ritchie». Men ingen trodde ham. Madonna er ikke typen som serverer kaffe på senga. Hun konsentrerer seg om musikalsk fornyelse, afrikansk adopsjon, å frelse verden og utvikle ekstreme lårmuskler. Guy har hengt mye på puben.

HOS MINE MANNLIGE venner, fikk han mye støtte. Det må ha vært «et aldri så lite helvete» å leve med verdens mest disiplinerte superstjerne som «bare er blitt tynnere og tynnere». Ikke rart gutten ikke orket å være hjemme. Guttene mine sier alle det samme: «Hun er streng, hun virker så sur. Guy har nok sittet lenge på puben og deppet: Det var så gøy? Men hvor er det blitt av alt det som var moro?» Sier kompisene. Det kan høres ut som de ikke bare snakker Madonna og mannen.

DE VAR ET STILIG par. Det skal de ha. Noen par er sånn at begge parter blir kulere av den andre. For andre par gjelder det stikk motsatte. Du skjønner hvor kjedelig personen er, når du treffer partneren. Madonna kledde å komme ned til folket. Guy trengte ekstra glamour. Madonna likte å leke britisk adelsfrue på landet. Sju år er uansett (for) lenge for en notorisk trendsetter. Nå skal gamle fruer bli nye. En siste sms tikker inn:

Lars: Ritchie er blitt sammen med Heather Mills.