Byen og fotballklubben i sjokk, etter at treneren er mistenkt for fire groteske drap

Grufulle detaljer.

DRAP: Den lille sveitsiske byen Rupperswil er i sjokk etter at det ble kjent at en trener tilknyttet det lokale fotballaget er mistenkt for å stå bak fire brutale drap begått i desember. Her Markus Gisin som uttaler seg på vegne av politiet, og statsadvokat Barbara Loppacher. Foto: Alexandra Wey/Keystone AP / NTB Scanpix
DRAP: Den lille sveitsiske byen Rupperswil er i sjokk etter at det ble kjent at en trener tilknyttet det lokale fotballaget er mistenkt for å stå bak fire brutale drap begått i desember. Her Markus Gisin som uttaler seg på vegne av politiet, og statsadvokat Barbara Loppacher. Foto: Alexandra Wey/Keystone AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den lille sveitsiske byen Rupperswil er i sjokk etter at det ble kjent at en trener tilknyttet det lokale fotballaget er mistenkt for å stå bak fire brutale drap begått i desember.

33-åringen, som av lokale medier er navngitt som Thomas N., er mistenkt for å ha drept en kvinne og hennes to tenåringssønner, samt en annen kvinne.

Fotballtrener Påtalemyndighetene forklarer ifølge nyhetsbyrået Associated Press at den mistenkte har kommet med en omfattende tilståelse etter at han ble arrestert torsdag.

Roland Wenger er talsperson for fotballklubben FC Sarmenstorf der Thomas N. har vært trener. Han forteller at alle som er tilknyttet laget er skrekkslagne etter at nyheten ble kjent.- Ingen i klubben hadde trodd at Thomas N. ville være i stand til å gjøre noe slikt. Han var bestandig en skikkelig fyr, sier han.

Ordføreren i Rupperswil, Rudolf Heidiger sier at lokalsamfunnet er lettet over at politiet har foretatt en arrestasjon, men at de samtidig føler en viss «skam» over at det er en av «deres egne» som er mistenkt.

Groteske drap Statsadvokat Barbara Loppacher forteller at den mistenkte er ugift, og at han ikke har noen tidligere dommer. Han har heller ingen kobling til ofrene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer