Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bygd i sorg etter dødsulykke

Tilstanden var lørdag kveld alvorlig, men stabil for de tre mennene som ble alvorlig skadd i en utforkjøring på riksvei 48 ved Sandvoll i Kvinnherad kommune i Hordaland fredag. To menn omkom i ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av mennene omkom på ulykkesstedet, mens den andre døde på Haukeland sykehus natt til lørdag, opplyser politiinspektør Line Hvidtsten Ingebrigtsen ved Hordaland politidistrikt.

Av de skadde ble to sendt til Haukeland sykehus. Situasjonen var en periode kritisk for den ene. Lørdag kveld var tilstanden for denne personen alvorlig, men stabil, opplyser Ingebrigtsen. Den tredje skadde ble fraktet til Fylkessykehuset på Stord. Tilstanden hans var lørdag formiddag også alvorlig, men stabil.

De to omkomne og de tre alvorlig skadde mennene er i alderen 19 til 25 år og hjemmehørende i Kvinnherad.

Politiet antar at høy fart var en medvirkende årsak til ulykken. Etter at bilen skar ut av veien, rullet den rundt og endte i en fjellvegg. Da ulykken ble kjent fredag kveld, samlet sørgende ungdommer seg utenfor butikken på Sandvoll, skriver Haugesunds Avis. (NTB)