Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bygg brant ned etter storbrann i Tønsberg

Brannen var ute av kontroll i en lengre periode. Ingen personer kom til skade.

NEDBRENT: Bygget stod ikke til å redde. Like før klokka 15.30 pågikk det fremdeles etterslukking. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen
NEDBRENT: Bygget stod ikke til å redde. Like før klokka 15.30 pågikk det fremdeles etterslukking. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet i Tønsberg fikk like før klokka 13 fredag melding om en brann hos en bedrift på Sem. Det ble meldt om full fyr i bygget og stor røykutvikling.

I en uttalelse via Vestfold interkommunale brannvesen, sa vakthavende brannsjef, Hedin Gibbons, at røykdykkere har forsøkt å ta seg til en leilighet i andre etasje, men måtte avbryte. Like etter klokka 15.30 melder brannvesenet at de har klart å få så kontroll på brannen at begge nabobyggene er reddet.

- Dette gikk veldig bra, tatt i betraktning at vi var på en annen bygningbrann da meldingen kom. Vi fikk storveis hjelp av Stokke og Sandefjord. Bygget hvor brannen oppsto er nedbrent, sier Hedin Gibbons.

RØYKUTVIKLING: Det kom kraftig røyk fra bygget. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen
RØYKUTVIKLING: Det kom kraftig røyk fra bygget. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen Vis mer

Alle er gjort rede for

Det ble i starten meldt om at seks personer ikke var gjort rede for. Operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt, Truls Fjeld, sier klokka 13.45 til Dagbladet at de har fått god oversikt, og at det ikke skal være folk i bygget.

- I alle fall ikke noen av dem som har registrert bosted der. Vi har ikke 100 prosent oversikt, men ut ifra det vi vet, så tyder det på det, sier Fjeld.

Like etter klokka 14 følger politiet opp med en melding på Twitter om at alle beboere er gjort rede for.

Fjeld opplyser at bygget, som er et kombinert næringsbygg og boliger, ligger på et industriområde. Flere personer ble evakuert fra nærliggende bygg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media