Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bygg evakuert i Mysen - væpnet politiaksjon mot mann

Klokka 13.29: Politiet har kontroll på den mistenkte mannen.

POLITIAKSJON: Politiet rykket rundt klokka 12.00 ut til et bygg i Mysen hvor en mann har barrikadert seg. Bygget er nå evakuert og politiet jobber med å løse situasjonen. Foto: Glenn Johansson
POLITIAKSJON: Politiet rykket rundt klokka 12.00 ut til et bygg i Mysen hvor en mann har barrikadert seg. Bygget er nå evakuert og politiet jobber med å løse situasjonen. Foto: Glenn Johansson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siste: Politiet i Follo opplyser klokka 13.29 at de har kontroll på mistenkt gjerningsperson, men legger til at evakuering opprettholdes til området er klarert.

- Politiet fikk melding av en person med en rar og utagerende oppførsel. Da politiet kom til stedet fremsto han truende. Han hadde flere gjenstander med seg, men det fremstår som litt uklart for oss hva det egentlig er, sier innsatsleder Per Olav Tjore til NRK.

Tjore forteller videre at politiet har kontakt med mannen via telefon.

Like før klokka 12.30 opplyste politiet at bygget i Industriveien er evakuert.

«Vi er i kontakt med mannen for å få løst situasjonen. Opprettholder at folk må holde avstand», skriver politiet i Follo på Twitter.

- Barrikadert seg i et rom

Flere leiligheter er evakuert og folk bes forlate et kvartal i Mysen i forbindelse med en væpnet politiaksjon mot en mann som har barrikadert seg.

Politiet i Follo skrev like før klokka 12 at de var på et væpnet oppdrag i Industriveien. Mange politipatruljer er på stedet, og folk bes om å holde avstand til området.

- Vi evakuerer leiligheter i et bygg i Industriveien. Mann har barrikadert seg i et rom i huset, opplyser politiet.

Bes forlate kvartalet

Folk anmodes om å forlate kvartalet rundt Industriveien - til Skoleveien, Storgata og Bakkegata mot Smedgata.

«Vi har mange mannskaper på stedet og jobber med å få kontroll på situasjonen», skriver politiet.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få kontakt med politiet i Follo.