Bygg har rast sammen - to på sykehus

Brannvesenet jobber for å redde Saba-kontoret i Tønsberg.

KJEMPER MOT RØYK OG FLAMMER:  Deler av de brennende bygningene hos Saba i Tønsberg har rast sammen torsdag kveld. Foto: Peder Gjersøe.
KJEMPER MOT RØYK OG FLAMMER: Deler av de brennende bygningene hos Saba i Tønsberg har rast sammen torsdag kveld. Foto: Peder Gjersøe. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den nordlige delen av lagerbygget som brenner i Tønsberg, har rast sammen.

To menn er brakt til sykehus med røykskader. Brannen brøt ut tidlig torsdag ettermiddag.

Ved 19-tiden opplyser politiet at den nordlige delen er rast sammen. To menn er tatt med til sykehus etter brannen.

- Begge mennene, den ene i sekstiårene og den andre på 45 år, er under observasjon etter røykskader, sier kommunikasjonsrådgiver Line Jacobsen ved sykehuset i Vestfold til NTB.

Mennene, som er lettere skadd, skal ha vært i et område nær brannen, som startet torsdag ettermiddag. Politiet opplyste tidligere at de ikke hadde grunn til å tro at noen er inne på brannstedet.

Store deler totalskadd
Mannskapene fra Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) støttet av Stokke brannvesen og Sivilforsvaret, kjemper en innbitt kamp mot flammene. De håper de kan redde den ene delen av kontorbygget ved Saba-lokalene i Narverødveien i Tønsberg.

- En lagerbygning er totalskadd og en kontorfløy har brent ned. Det siste tilhørende kontorbygget får vi forhåpentligvis reddet, opplyser vakthavende brannsjef Per Olav Pettersen til NTB.

VOLDSOMME RØYKSKYER:  Brannsmannskapene i Tønsberg jobber fortsatt innbitt på branntomta hos bedriften Saba torsdag kveld. Foto: Klaus Lunde, NTB Scanpix.
VOLDSOMME RØYKSKYER: Brannsmannskapene i Tønsberg jobber fortsatt innbitt på branntomta hos bedriften Saba torsdag kveld. Foto: Klaus Lunde, NTB Scanpix. Vis mer

Den enorme røykutviklingen stammer fra plast som brenner. — Det er ingen fare for spredning av brannen, men det er fortsatt betydelig røykutvikling fra bygningen.

Vi ber derfor folk om å fortsette å holde seg inne, med vinduer og dører lukket, forklarer Pettersen.

(NTB).

SKALK DØRER OG VINDUER:  Politiet  har varslet flere tusen innbyggere rundt storbrannen i Narverødveien i Tønsberg  om å ta forholdsregler mot giftig brannrøyk. Foto: Are Darmo, NTB Scanpix.
SKALK DØRER OG VINDUER: Politiet har varslet flere tusen innbyggere rundt storbrannen i Narverødveien i Tønsberg om å ta forholdsregler mot giftig brannrøyk. Foto: Are Darmo, NTB Scanpix. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer