Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Byggearbeider kan ha forårsaket ulykken

Politiinspektør Terje Kristiansen ved Stovner politistasjon i Oslo sier til NTB at han ikke utelukker at raset i Centra Mat i formiddag har sammenheng med byggearbeider som foregår på Stovnersenteret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeidstilsynet har beordret stans i alt restaureringsarbeid på senteret inntil årsaken til ulykken er klarlagt. Ifølge tilsynet har om lag 200 m

2

bjelker og betong rast sammen.

Alvorlig

- Vi ser alvorlig på dette. Det ser fryktelig ut der inne, og vi kan bare håpe at det ikke ligger noen mennesker under betongdekket, sier inspektør Tore Carlsen i Arbeidstilsynet til NTB.

  - Jeg beklager denne ulykken sterkt, og håper inderlig at dette går bra, sier eiendomsdirektør Bjørn Weel i Steen & Strøm ASA, som eier Stovner Senter.

  Kort tid etter ulykken var han på vei inn i senteret for å få en oversikt over omfanget av ulykken. Weel har ikke noen formening om hva som var årsaken til at taket raste ned.

(NTB)

Hele Norges coronakart