Byggefirma rev feil hus

Skylder på feil GPS-koordinater.

MISTET ARVEGODSET: Boligen som hadde huset flere Byrt-generasjoner, ble denne uka revet ved en feiltakelse.  Faksimile: AP
MISTET ARVEGODSET: Boligen som hadde huset flere Byrt-generasjoner, ble denne uka revet ved en feiltakelse. Faksimile: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Amerikanske Al Byrd fikk en svært overraskende telefon tidligere denne uka.

Barndomshjemmet hans i Carrollton, Georgia ble revet ved en feiltakelse, skriver en rekke amerikanske medier, der i blant ABC News.

Et byggfirma var leid inn av et annet selskap for å rive ned et hus på andre siden av gaten, omkring 140 meter unna Als barndomshjem.

Det er uklart hvor selskapet fikk GPS-koordinatene fra, men de fulgte disse og endte opp med å jevne den beskjeden boligen med jorden. - Det er helt utrolig at noe slikt kan skje og ingen en gang kontakter eieren, sier Byrd i et intervju med nyhetsbyrået UPI.

OppgittHuset i 11 Byrd Trail ble egenhendig bygget av Als far på 50-tallet og Al og hans ni søsken tilbrakte barndommen sin her.

På rivningstidspunktet sto boligen tom, men den har inntil nylig vært i bruk av flere familiemedlemmer og var dermed også fullt møblert.

Al ble kontakt av byggfirmaet på mandag etter at de hadde fullført rivingsjobben. Han nektet å tro at dette hadde skjedd og dro straks ut til eiendommen der huset tidligere befant seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer