Odd Kalsnes: Vil ha 25 millioner kroner for byvilla. Foto: AGNETE BRUN/Dagbladet
Odd Kalsnes: Vil ha 25 millioner kroner for byvilla. Foto: AGNETE BRUN/DagbladetVis mer

Bygger første byvilla på 100 år - vil ha 25 millioner

- Prospektene er Norges fineste. De skal leveres personlig til hver enkelt interessent i Oslo og Bærum, sier Odd Kalsnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Bjørn Hansteen Fossum selger det som skal bli den første nye byvillaen i Nobels gate på nær 100 år, skriver Finansavisen.

- Og kanskje det blir 100 år til neste byvilla bygges, sier advokat og eiendomsmegler Odd Kalsnes.

Arkitekttegnet villa Selgeren bor selv i bygget som tidligere var Frogner fengsel, og har skilt ut tomt til oppføring av en arkitekttegnet villa vegg i vegg mellom det gamle fengselet og Nobels gate 31.

Arkitekt Kristin Jarmund har ifølge avisen tegnet huset på 164 kvadratmeter, som blant annet følger med en hageflekk på 50 kvadratmeter.

Solheimsløkken 2 er navnet på prosjektet, og byggetiden er ett år.

150.000 kroner per kvadratmeter Prislappen er på 25 millioner, eller over 150.000 kroner per kvadratmeter. Da kommer du til et av Oslos sikreste nabolag med bevoktningen av de mange ambassadeboligene i området.

- Vi har laget Norges fineste prospekter. De skal leveres personlig til hver enkelt interessent i Oslo og Bærum. Resten av Norge får det med DHL, sier Kalsnes til Finansavisen.

- Kontrakt er skrevet med utbygger, og villaen leveres nøkkelferdig, legger han til. Hvert prospekt har ifølge avisen kostet flere hundre kroner å lage, har stive permer og teller 46 sider.

Andre nyheter: Spår et bra boligmarked i tiden fremover
- "Kontor-ekspertene" har direkte villedet markedet