Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bygger nye barrikader i Kiev

Demonstranter i Kiev bygget nye barrikader i sentrum av byen natt til fredag.

BARRIKADER:  Demosntrantene har natt til fredag bygget nye barrikader etter at tre opposisjonsledere hadde et nytt møte med Ukrainas president Viktor Janukovitsj. Foto: REUTERS/Vasily Fedosenko
BARRIKADER: Demosntrantene har natt til fredag bygget nye barrikader etter at tre opposisjonsledere hadde et nytt møte med Ukrainas president Viktor Janukovitsj. Foto: REUTERS/Vasily Fedosenko Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Kvelden i forveien hadde tre opposisjonsledere et nytt møte med Ukrainas president Viktor Janukovitsj, uten at det ble gjort store framskritt.

- Vi hadde en liste med krav som vi ikke fikk oppfylt. Vil vi gi etter? Nei! Så nå bygger vi barrikader, sa tidligere økonomiminister Arsenij Jatsenjuk, som deltok på møtet.

Lokale kilder forteller at rundt 1.000 demonstranter forlot Uavhengighetsplassen og begynte å bygge nye barrikader et sted som ligger nærmere presidentens kontorer. Barrikadene består av sekker fylt med snø.

(NTB) 

Hele Norges coronakart