Bygger på huset

Bill Gates venter barn nummer tre, og dermed må han bygge på huset. Fra før er det på 11.300 kvadratmeter, og han har en egen lakseelv - i hagen. Selv mener han at huset er bygd for en ungkar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bill og kona Melinda skulle egentlig ikke ha plassproblmer hjemme. Datamilliardæren Bill Gates har sørget for at han og familien har nok boltreplass: Huset, eller slottet, som det kanskje burde kalles, er på hele 11 300 kvadratmeter, skriver Electronic Telegraph.

Huset er verdt 75 millioner dollar, eller litt over en halv milliard kroner. Gates har plass til 28 biler og har en egen lakseelv - gjennom huset.

"Bygd for en ungkar"

Det er uklart hvor mange rom huset har, og det er uklart om Gates selv har peiling. Men nå har han uansett bestemt seg for å bygge på. Årsak: Familieforøkelse. Kona Melinda er gravid med barn nummer tre.

Overfor de lokale myndighetene i Seattle har Gates søkt om å få bygge ut med 24 bad, 6 kjøkken, 4 soverom, spisesal med plass til 120 gjester og et enormt svømmebasseng. Gates argumenterer med at huset opprinnelig ble bygd for en ungkar og at det nå ikke passer på den måten det opprinnelig var ment til.

"Huset" Gates-familiens hjem er rett og slett kjent som "Huset" i nærmiljøet. Ikke så rart:

- Svømmebassenget har eget undervannsstereoanlegg.

- Sensorer i hele huset registrerer alle som beveger seg. Romtemperaturen, lyden og lyset blir tilpasset personen som oppholder seg i rommet.

- Badekaret kan fylles i riktig temperatur som du kan styre fra bilen.

- Gates flyttet en gang et tre 20 centimeter fordi han syntes det sto feil.

VENTER BARN: Bill og Melinda Gates venter barn nummer tre, og har søkt om å få bygge på huset.
«HUSET»: Naboene kaller eiendommen bare huset. Milliardæren Bill Gates har sørget for at han har en egen lakseelv - i hagen.