Byr 8,6 mill.

Märtha Louise og Ari Behn skal ha budt 8,6 millioner kroner for drømmehuset i Lommedalen i Bærum, men det er ikke nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Budet er 400000 kroner under prisantydningen, og det vil ikke selgeren akseptere.

Både huseier Anne Geelmuyden og DnB Eiendom Oslo Vest bekrefter at det er lagt inn bud på Märtha og Aris drømmebolig i Burudveien 63 i Lommedalen i Bærum.

Etter det Dagbladet kjenner til, har prinsesseparet kommet med bud på 8,6 millioner kroner. Prisantydningen er på ni millioner kroner.

Frist til i går

- Mandag fikk vi et bud på 8,6 millioner kroner. Fristen gikk ut klokka 13.00 tirsdag, og selgeren har avvist summen som for lav, opplyser daglig leder Robert Ugland i DnB Eiendom Oslo Vest. Selv om andre, blant andre en mediesky norsk næringslivstopp, har meldt sin interesse for eiendommen, kom det ingen flere bud i går.

Vil ikke bekrefte

Eiendommen har vært lagt ut for salg i to omganger tidligere. Da kom det ikke inn et eneste bud. Derfor er det grunn til å tro at partene fortsatt forhandler etter dagens bud, selv om det er lavere enn prisantydningen.

Anne Geelmuyden ville i går kveld verken avkrefte eller bekrefte at det forhandles:

- Det er riktig at det er kommet inn et bud, og at det ligger under prisantydningen. Men utover det har jeg ingen kommentar.

- Har du avvist tilbudet?

- Det vil jeg ikke kommentere nå, svarer en ordknapp Geelmuyden. Slottet ville i går kveld ikke kommentere det konkrete budet.

PÅ BOLIGJAKT: Prinsesse Märtha, Ari og lille Maud Angelica.
DRØMMEHUS: Eiendommen i Lommedalen i Bærum har en prisantydning på ni millioner kroner.