Nord-Wales:

Byrådet fikk naken-sjokk

- Det neste jeg så var en mann som tilfredsstilte seg selv over hele iPaden min.

UBUDEN GJEST: En mildt sagt ubeskjeden mann tok seg inn på byrådets Zoom-møte i forrige uke. Foto: Shutterstock / NTB
UBUDEN GJEST: En mildt sagt ubeskjeden mann tok seg inn på byrådets Zoom-møte i forrige uke. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Avfallshåndtering sto på agendaen da byrådet i Flintshire i Nord-Wales var samlet til digitalt møte på Zoom i forrige uke.

Men sammenkomsten på videolink skulle bli langt mer vulgært enn det byrådet hadde sett for seg.

Da diskusjonen gikk mot slutten hørte de åtte byrådsmedlemmene plutselig en ukjent stemme, før en mann som berørte seg selv dukket på skjermen, skriver lokalavisa The Leader.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført fem rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Sjokkerte og forferdet

Leder av opposisjonen, Bernie Attridge, fulgte med på møtet og kunne ikke tro sine egne øyne da den onanerende mannen dukket opp på iPaden hans.

- Noen hadde klart å komme seg med på møtet, som ellers bare er åpent for utvalgte byrådsmedlemmer, og ikke det brede laget av befolkningen, forklarer Attridge til lokalavisa.

- Denne fyren endret stadig navn i chatten. Jeg sendte en melding med et spørsmål og det neste jeg så var en mann som tilfredsstilte seg selv over hele iPaden min, før skjermen gikk i svart.

Møtet ble avsluttet kort tid etter fadesen, og byrådet fikk invitasjon til et nytt møte på Teams for å kunne fortsette der.

- Jeg har fått meldinger fra andre som fulgte møtet. De er sjokkerte og forferdet, sier Attridge, som mener at møtene heretter bør finne sted fysisk på rådhuset.

PENIS-SPRØYTE: Her viser Morten Marius Skau, som er lam fra brystet og ned, fram sprøytene han bruker for å få ereksjon. Video: Insider / Discovery Vis mer

Går gjennom rutinene

En talsperson for byrådet sier i en uttalelse gjengitt av The Leader at en person fikk tilgang til lenka til Zoom-møtet, der han delte «ekstremt upassende innhold».

- Vi forventer at bare byråkrater og byrådsmedlemmer kan delta i møtene. På bakgrunn av denne hendelsen skal vi nå gå gjennom sikkerhetsrutinene våre slik at bare utvalgte deltakere kan dele innhold, heter det i uttalelsen.

- Vi minner også alle byrådsmedlemmer om at lenkene bare er ment for dem, og at publikum kan følge møtene via livestrømmen på nettsida vår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer