Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bytt ut mat med matematikk

Høyre vil heller bruker penger på mer matematikk enn på skolefrukt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Stortinget vedtok i går revidert nasjonalbudsjett. Høyre mener, i motsetningen til de rødgrønne, at de eksta millionene som er øremerket skoleverket ikke bør gå til frukt og grønt, men til mer matematikk.

- Nei, grøntordninger kan heller ordnes på annet vis. Dersom det løftes fram nye millioner kroner til skolen, bør de brukes på innhold. Hvis politikerne mener noe med at matematikkundervisningen bør stykres, bør de gjøre ord til handling, sier Høyres skolepolitiske talskvinne Ine Marie Eriksen Søreide til Vårt Land.

Høyre er positive til at barn og ungdom spiser mer frukt, men mener at kommunene bør ordne dette selv, i samarbeid mellom foreldre og skole.

MINDRE FRUKT: Høyre vil at de ekstra skolemillionene i revidert nasjonalbudsjett ikke skal brukes på skolefrukt. Foto: Hans Arne Vedlog
MINDRE FRUKT: Høyre vil at de ekstra skolemillionene i revidert nasjonalbudsjett ikke skal brukes på skolefrukt. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
<B>MER MATTE:</B> ...men på mer matematikk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media