Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Byttet binders i enebolig

Canadiske Kyle MacDonald ga fra seg en binders og fikk et hus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) I april skrev Dagbladet.no om canadiske Kyle MacDonald som byttet seg vei fra en binders til ett års gratis husleie i en leilighet i Arizona, USA.

Etter dette fortsatte byttehandelen, og i morgen får Macdonald et hus i Kipling, Canada.

Det begynte altså med en binders. En stor rød binders ble byttet i en fiskeformet penn. Denne ble byttet i en dørknott, som igjen ble byttet i en grill. Grillen ble til en generator som igjen ble byttet i et ølfat.

Ølfatet ble byttet i en snøscooter som gikk for en reise til den lille byen Yakh nord i Kanada. MacDonald ble tilbudt en bil for turen, og bilen ble byttet i en platekontrakt. Kontrakten fikk sangeren Jody Gnant i Phoenix, mot ett års gratis leie i hennes tomannsbolig i Arizona.

Året i Arizona ble byttet med en kveld med Alice Cooper. Denne muligheten ble byttet i en kiss snøkule som igjen gikk i bytte med en filmrolle. I morgen får han et hus i byen Kipling i Canada.

Nå er byttingen over og Macdonald tenker å flytte til den lille byen. Til 503 Main Street.

- Dette bli kjempebra. Jeg har aldri bodd i \'Main Street\' før. Jeg har aldri bodd i en hovedgate noe sted, sier MacDonald på hjemmesiden sin.

Hele historien kan du se på nettsiden  oneredpaperclip.

BINDERS BLE HUS: Kyle MacDonald ønsket seg et hus. Nå har han byttet seg fram til drømmen. Foto: AP/SCANPIX
BINDERS BLE HUS: Kyle MacDonald ønsket seg et hus. Nå har han byttet seg fram til drømmen. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
image: Byttet binders i enebolig