Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cabincruiser på land i stor fart - leter etter to menn på Stord

- Kan være sjokkskadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du bilde eller tips til denne saken ? Send til [email protected]

Politi og redningstjeneste søker etter to personer etter at en cabincruiser kjørte på på land med stor fart nord i Langenuen mellom Stord og Tysnes søndag morgen.

- Vi er rimelig sikre på at de to som var ombord i båten befinner seg på land. Vi er bekymret for at de kan være skadd eller i sjokk, sier Owe Frøland, redningsleder ved Hovedredningssentralen, til Bergens Tidende.

Hovedredningssentralen fikk melding klokka 06.17 fra en forbipasserende båt om at cabincruiseren av typen Fairline sto på land i en vinkel som vitnet om et kraftig sammenstøt.

SeaKing-helikopter fra Sola søkte etter mennesker i sjøen.

- Gummibåten til cabincruiseren ble funnet ved 09-tiden i båthavna i Stord, et godt stykke unna. Derfor tror vi at de to personene om bord har kommet seg til land. De er ikke hjemme hos båteieren, en mann i 40-årene fra Stord. Identiteten til den andre personen om bord er ennå ikke ikke klarlagt, men det skal være en mann, opplyser redningsleder Jan Lillebø til Dagbladet ved 10.15-tiden.