Cæsar-episode ble til avtale

I tv-serien stikker Martin Garfalk (21) av med dama til Christian Strand (20). Privat har de to «Hotel Cæsar»-stjernene inngått en pakt om å ligge langt unna hverandres kjærester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bedrar gjerne kameraten

- I en av de aller første episodene vi gjorde sammen, stikker rollefiguren til Martin av med kjæresten min. Det førte faktisk til at det å sjekke opp dama til en venn var en av de aller første tingene vi diskuterte da vi ble kjent, sier Christian Strand.

Uakseptabelt

«Hotel Cæsar»-sjarmørene Christian Strand og Martin Garfalk er ikke i tvil. Når det gjelder kjærester til venner, styrer de langt unna.

- Christian og jeg har faktisk inngått en avtale om å aldri rote med kjærestene eller ekskjærestene til hverandre, ler Martin Garfalk (21).

- Og blir det slutt mellom en av vennene våre og kjæresten, skal det minst gå et halvt år før det er greitt. Kanskje aller helst et helt år, sier Christian.

Selv om de ikke har sans for at venner går bak ryggen på hverandre, legger de ikke skjul på at det har skjedd, også blant deres venner.

- Det er vanskelig å si hvorfor sånt skjer. Kanskje det har noe med spenningen å gjøre. Det er i alle fall helt på kanten, sier Christian.

Mer tid til venner

For både Christian og Martin betyr venner mye. Den månedslange ferien de har fra «Hotel Cæsar», brukes stort sett på venner.

- Det går en del tid bort til «Bykampen» i TV2, men jeg har satt av en uke hvor jeg og kameratgjengen hjemmefra skal på sydentur. Jeg tror faktisk venner er noe av de viktigste man kan ha, sier Christian.

- Jeg bruker masse tid til å henge sammen med venner, men jeg skulle gjerne hatt enda mer tid til å være sammen med dem, sier Martin.

- Enn kjærestene da? Hvordan står det til med dem?

- Vi kommenterer ikke kjærlighetslivet vårt, fniser de to guttene.

VENNEPAKT: Martin Garfalk og Christian Strand har inngått en pakt om aldri å sjekke damene til hverandre.