Calcutta får egne kjærlighetssoner

Elskende par i den indiske byen Calcutta trenger ikke lenger være redd for å bli avbrutt i kurtisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Offentlige parker i Calcutta har lenge vært et vanlig sted å dra for forelskede par. Der har de inntil en viss grad kunnet leve ut sin gjensidige tiltrekning, men mange par har klaget på at de blir forstyrret av enten politi eller tilfeldig forbipasserende.

I en forespørsel framsatt av organisasjonen LOVE (Lovers Organization Voluntary Exhibition) blir myndighetene bedt om å opprette egne steder de elskende kan dra. Ifølge LOVE har nemlig forelskede byborgere altfor få egnete steder å nyte hverandres selskap i Calcutta.

Får egne soner

Nå har lokale myndigheter tatt kritikken til seg, og blitt enige om å opprette egne kjærlighetssoner i byen, melder BBC.

Byens borgermester Subrata Meukherjee har hørt de elskendes klagesang, og vedtatt at egne soner for kjærlighet skal legges til berømte deler av byen, som for eksempel Victorias Minnelund og Edens Hage. Meukherjee sier han hadde sympati for forespørselen fra de han kaller «Cupidos disipler», for di han var kjent med at byens unge par ofte blir avbrutt i sin gjensidige kurtise.

Borgermesteren gjør det imidlertid klart at kjærlighetssonene kun skal benyttes til sømmelig kurtise, og ikke til elskov i ordets videste forstand.

  • Les hele artikkelen på BBC
LOVE IS IN THE AIR... På bildet nyter et ungt par i Bombay noen minutter i tosomhet. Nå skal elskende i Calcutta få mulighet til det samme.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer