DØDE: Caleb Gordley ville snike seg inn uten å vekke foreldrene etter at han hadde vært på fest. Han var ikke klar over at han hadde gått inn i naboens hus. Foto: Google Maps / Instagram
DØDE: Caleb Gordley ville snike seg inn uten å vekke foreldrene etter at han hadde vært på fest. Han var ikke klar over at han hadde gått inn i naboens hus. Foto: Google Maps / InstagramVis mer

Caleb (16) gikk inn i feil hus - ble skutt og drept

Ville bare hjem og sove.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 16-årige gutten Caleb Gordley var på vei hjem fra en fest, men ville ikke gå inn gjennom hoveddøren for å komme seg inn i sitt eget hus.

Han hadde sneket seg ut og ville ikke at foreldrene skulle merke at han hadde vært ute og festet helt til klokken to på natta.

Gordley hadde drukket en del alkohol og hadde ikke lagt merke til at han klatret inn gjennom vinduet til et annet hus, bare to dører unna der han bodde, melder Washington Post.

Alle hus i gata i Sterling-området i Loudoun i Virginia er meget like hverandre.

Skudd Alarmen gikk og huseieren hentet et våpen og traff gutten i en trappeoppgang. Huseieren avfyrte et skudd som en advarsel og sa at gutten skulle forlate huset.

16-åringen skal ikke ha gjort dette umiddelbar, og huseieten skjøt og drepte gutten.

Det skal ikke være stridigheter mellom familiene og det virker som naboene ikke kjente hverandre, ifølge politiet ved Loudoun County.

Identisk hus 16-åringens far, Shawn Gordley, tror at sønnen var helt sikker på at han var i sitt eget hjem.

- De hadde akkurat samme trapp som oss og helt likt gulvteppe. Han har mest sannsynlig vimset rundt for å finne rommet sitt, sier Gordley til avisa.

Huset gutten ble funnet drept i tilhører Donald West Wilder II. Han skal ifølge naboer og boligdokumenter ha bodd der i rundt ni år. Naboer mener Wilder var en god nabo og som har blant annet vært frivillig brannman ved det lokale brannvesen i over 20 år.

DREPT: I denne gata tok 16-åringen seg inn i feil hus og ble skutt og drept. Foto: Google Maps
DREPT: I denne gata tok 16-åringen seg inn i feil hus og ble skutt og drept. Foto: Google Maps Vis mer