OVERRASKET: Det var ikke vanskelig å tolke Melissa Dohmes reaksjon da hun ble fridd til under baseballkampen på Tropicana Fields mandag kveld. Foto: Tampa Bay Rays / Facebook
OVERRASKET: Det var ikke vanskelig å tolke Melissa Dohmes reaksjon da hun ble fridd til under baseballkampen på Tropicana Fields mandag kveld. Foto: Tampa Bay Rays / FacebookVis mer

Cameron reddet Melissa etter at hun hadde blitt knivstukket 32 ganger av kjæresten. Tre år seinere endret han livet hennes på nytt

Publikum fikk noe å juble for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Melissa Dohme (23) fra Clearwater utenfor Tampa i Florida, opplevde sitt livs mareritt i 2012.

Den da 20 år gamle jenta hadde blitt påført 32 knivstikk i hendene, armene, ansiktet og hodet av sin ekskjæreste. Ekskjæresten lot Dohme ligge blodig igjen på fortauet utenfor hennes hjem.

Ambulansearbeideren som rykket ut til det blodige åstedet, var Cameron Hill (38). Det dramatiske første møtet mellom de to, skulle vise seg å bli skjebnesvangert.

- Et møte med skjebnen Hill hadde allerede jobbet 17 år i ambulansetjenesten da han mottok det som til da var hans mest grusomme utrykning. Han fant Dohme bevisstløs, men pustende, på fortauet.

- Det var så ille. Du kunne ikke se at hun hadde blondt hår, fortalte Hill til Tampa Bay Times i 2013.

De visste verken hverandres navn eller bakgrunn, men da ambulansearbeideren løftet henne opp i redningshelikopteret, følte han noe spesielt.

- Det var et møte med skjebnen, en slags sjette sans, sa han til avisa.

Legene visste ikke om Melissa noen gang ville bli den samme, men tre uker etter det brutale angrepet, forlot hun sykehuset uten krykker.

Gjensidig følelse Det skulle seinere vise seg at det var noe i ambulansearbeideren Camerons «sjette sans». Følelsen var gjensidig, og det skulle slett ikke bli siste gang de to så hverandre.

HYLLET: Publikum var i ekstase da de fikk med seg hva som foregikk ute på banen før mandagens kamp. Foto: Tampa Bay Rays / Facebook
HYLLET: Publikum var i ekstase da de fikk med seg hva som foregikk ute på banen før mandagens kamp. Foto: Tampa Bay Rays / Facebook Vis mer

Dohme kom seg på beina, og fikk både gjennomført studier og reist i Europa.

Året etter angrepet ble hun sammen med sin redningsmann.

Nå jobber Dohme med frivillig arbeid for å motvirke vold i hjemmet. Det var slik hun i helga fikk muligheten til å gjennomføre det seremonielle første kastet i baseball-kampen mellom Tampa Bay Rays og New York Yankees på Rays' hjemmebane Tropicana Fields.

Det var da den virkelige overraskelsen kom, skriver ABC Action News.

Melissa Dohme ante ikke at hennes kjæreste var på stadion, og som en ny vri, var det han som skulle ta imot Dohmes kast.

Skrev på ballen Cameron Hill skrev: «Vil du gifte deg med meg?» på ballen.

Deretter gikk han fram til basen der hans kjæreste ventet, før han gikk ned på kne og fridde.

Som du ser av reaksjonene på bildene tatt av baseballaget selv, ble Dohme mildt sagt overrasket over frieriet. Svaret hennes ble «ja», til publikums store glede.

FORLOVET: Cameron Hill og Melissa Dohme. Foto: Tampa Bay Rays / Facebook
FORLOVET: Cameron Hill og Melissa Dohme. Foto: Tampa Bay Rays / Facebook Vis mer

De to kysset, og like etterpå kastet Dohme ut ballen til sin framtidige ektemann.

Bildene, som ble lagt ut på baseballagets Facebook-sider har fått over 180 000 til å trykke på «liker»-knappen.

Når bryllupet skal stå mellom de to, er ennå ikke sikkert, men for Melissa Dohme har Cameron Hill endret livet hennes to ganger.

- Når jeg tenker tilbake på den dagen (hun ble knivstukket, journ. anm.), klarer jeg ikke tenkte på det som så ille, fordi jeg møtte Cameron. Han er den jeg har ventet på. Mitt eventyr, sa hun til Tampa Bay Times i fjor.

Dohmes ekskjæreste, Robert Lee Burton jr., sa seg i 2013 skyldig i drapsforsøk, og ble dømt til livstid i fengsel.

FIKK KASTE: Ballen ble brukt til å fri med, og til slutt fikk hovedpersonen gjennomført det symbolske første kastet. Foto: Tampa Bay Rays / Facebook
FIKK KASTE: Ballen ble brukt til å fri med, og til slutt fikk hovedpersonen gjennomført det symbolske første kastet. Foto: Tampa Bay Rays / Facebook Vis mer