Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cameron vil styre Storbritannia aleine

De konservative kommer ikke til å danne noen ny koalisjonsregjering med Liberaldemokratene.

GOODBYE, NICK: Den britiske presidenten David Cameron, her ansikt til ansikt til ansikt med Liberaldemokratenes leder Nick Clegg, ønsker ifølge ei britisk avis ikke å fortsette det historiske samarbeidet de to inngikk etter valget i 2010. Foto: Cathal McNaughton / REUTERS
GOODBYE, NICK: Den britiske presidenten David Cameron, her ansikt til ansikt til ansikt med Liberaldemokratenes leder Nick Clegg, ønsker ifølge ei britisk avis ikke å fortsette det historiske samarbeidet de to inngikk etter valget i 2010. Foto: Cathal McNaughton / REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver Daily Telegraph.

Avisen siterer en av statsminister David Camerons fortrolige medarbeidere, som forteller at de konservative neste år vil gå til valg på et løfte om å styre alene.

Selv om partiet ikke oppnår majoritet i parlamentet, vil de konservative ikke invitere Liberaldemokratene med i en ny koalisjon.

- Han er svært klar på dette, han ønsker ikke en ny koalisjon, sier avisens kilde.

En konservativ mindretallsregjering vil neppe leve lenge, og mye tyder på at det i så fall vil bli nyvalg relativt raskt, konstaterer Daily Telegraph.

14 måneder før neste valg, viser meningsmålinger at det britiske arbeiderpartiet har en solid ledelse på de konservative.

Labour har nå en oppslutning på rundt 38 prosent, mot 33 prosent for de konservative, viser en av de siste målingene.

(NTB)

Hele Norges coronakart