Camilla (18) omkom i Bygdøy-ulykken

Navnene på de omkomne offentliggjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var lørdag kveld at den 20 år gamle sjåføren, hans kjæreste på 18 og hennes søster på 16 omkom, da bilen de kjørte krasjet i et tre på Bygdøy.

I en pressemelding som Oslo-politiet sendte ut i går ettermiddag ble navnene på de tre døde offentliggjort. Det var Ole Thomas Feet, 20 år, Camilla Kristine Skullerud, 18 og Martine Elise Skullerud, 16 år. Alle tre døde på stedet.

De tre var bosatt i Oslo. Navnene offentliggjøres i samråd med de avdødes familier, heter det i pressemeldingen.

Ole Thomas var aktiv i motorsportmiljøet i hovedstaden, og skulle gjennomført testkjøring med sin trener før NM-runden til helga.

Bilen 20-åringen kjørte hadde han hatt i bare noen uker.

Søndag kveld var Bygdøy kirke fullsatt under minnestunden for de døde.

Politiet vil i samarbeid med Statens vegvesen gjennomføre de nødvendige biltekniske tester og analyser for endelig å fastslå årsakssammenhengen.

- Vi fortsetter med tekniske undersøkelser opp mot havarikommisjonen og krimteknisk, sier politioverbetjent Knut Nysæter til Dagbladet.no.

STORE SKADER: De tre omkom etter at de kjørte inn i et tre. Foto: Adrian Øhrn Johansen/Dagbladet
STORE SKADER: De tre omkom etter at de kjørte inn i et tre. Foto: Adrian Øhrn Johansen/Dagbladet Vis mer

Bilen skal ha holdt høy fart før den traff et tre i Dronning Blancasvei på Bygdøy. Det kan ta inntil en måned før politiet får svar på de tekniske testene.

- Nå går vi gjennom avhør for å få et klart bilde av det som skjedde. Det var mange vitner til ulykken, forklarer Nysæter.

Camilla (18)  omkom i Bygdøy-ulykken
DØDE PÅ STEDET: 18 år gamle Camilla Kristine Skullerud døde da bilen hun satt i koliderte med et tre på Bygdøy lørdag kveld.