Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Camilla nær selvmord

Camilla Parker Bowles holdt på å ta sitt eget liv etter at prins Charles innrømmet overfor britisk fjernsyn at hun hadde vært hans elskerinne i mange år. Hun følte seg som Englands mest upopulære kvinne, og isolerte seg fra omverdenen i flere dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Camilla er den tredje kvinnen som har ønsket å begå selvmord på grunn av forholdet til prins Charles.

- Camilla var nær ved å gjøre det slutt flere ganger, forteller nære venner av prinsens elskerinne til den britiske avisa Sunday Mirror. Da prins Charles i 1994 innrømmet utroskap med Camilla (49) i et fjernsynsintervju, ble hun svært upopulær hos britene - som ga henne skylden for å ha ødelagt prinsens 15 år lange ekteskap med prinsesse Diana.

- I fem dager isolerte hun seg helt fra omverdenen. Hun trodde hun var forlatt av prins Charles, sier vennene.

Avlyttet

Selv sier Charles at han ikke torde å kontakte henne etter intervjuet fordi hjemmet hans var omringet at fotografer. Han fryktet også at telefonen hennes ble avlyttet. Fem år tidligere ble en intim telefonsamtale mellom dem tapet og publisert under navnet «Camillagate-tapes».

Tre nestenselvmord

Ikke bare Camilla Parker Bowles, men også prinsesse Diana og lady Kanga Tryon har ønsket å ta livet av seg. Dermed har tre kvinner ønsket å begå selvmord på grunn av forholdet til tronarvingen. Prinsesse Diana har tidligere innrømmet at ekteskapet med Charles var så fryktelig at hun ønsket å få det hele overstått. En gang kastet hun seg ned flytrappene i Sandringham. En annen gang kom hun ut fra flytoalettet på Queens Flight med hendene dekket av blod som hun smurte utover veggene mens Charles så på.

Ble lam

Lady Kanga har i mange år vært en nær venninne av prins Charles, og han er gudfar til hennes elste sønn, som også heter Charles. I fjor uttalte Kanga at hun var den eneste som virkelig forsto prinsen, og at hun sørget dypt over prinsens forhold til Camilla.

I dag sitter hun i rullestol etter at hun brakk ryggen da hun falt ut fra vinduet på et behandlinghjem for personer med psykiske problemer. Avisa Sunday Mirror hevder at dette utvilsomt er et resultat av bekymringene ovenfor prinsen.