Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Camilla og Charles på dødsliste

Det er slått jernring rundt prins Charles og hans elskerinne Camilla Parker Bowles etter at navnene deres er funnet på Det virkelige IRAs dødslister. Terrorgruppen var ansvarlige for bomben som drepte 22 i Nord-Irland søndag for to uker siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Charles ble tidligere denne uken informert om at han og hans elskerinne Camilla Parker Bowles står øverst på dødslisten til terrorgruppen som har tatt på seg ansvaret for bomben i Omagh.

Prinsen av Wales har i lang tid hatt ekstra vakthold rundt seg, mens den truende situasjonen er helt ny for Camilla Parker Bowles. Det britiske sikkerhetspolitiet har ikke mulighet til å gi prinsens venninne full dekning fordi hun ikke tilhører kongefamilien.

Camilla Parker Bowles har derfor tatt sine egne forholdsregler og installert et helt nytt alarmsystem i sitt hjem i Wiltshire.

Engelske aviser forteller også at Camilla tilbringer mer tid i prinsens beskyttede hjem.

Nære venner av Charles og Camilla sier at prinsen kan leve med at han selv er et mål for terrorister, men at det er tungt for Prinsen av Wales at Camilla Parker Bowles nå trues på livet.

Dagbladet :på nettet

TRUES PÅ LIVET: Prins Charles er bekymret for terrorplaner mot ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!