Camilla på familiefesten

Camilla Parker-Bowles er med blant de kongelige når dronningen feirer jubileum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Charles' kjæreste gjennom mange år, Camilla Parker-Bowles, er med i fremste rekke når dronning Elisabeth feirer femti år på tronen denne helga.

I går fikk Parker-Bowles sitte sammen med de kongelige under «Prom At The Palace»-konserten i hagen utenfor Buckingham Palace. Riktignok ble hun plassert ved siden av prinsesse Anne, mens prinsen av Wales noen meter unna. Men signalet er likevel helt klart:

Charles' elskerinne er akseptert av dronningen.

Tidligere har Parker-Bowles vært sammen med Charles ved flere mer eller mindre offisielle anledninger. Hun har også vært vertinne i selskaper han har holdt.

I mars var Charles og Camilla sammen på en konsert i Buckingham Palace. Det var første gang at Camilla offisielt var til stede sammen med både Charles og dronningen. Men dronning Elisabeth unngikk å bli fotografert sammen med den fraskilte Camilla.

I fjor sommer var Camilla vertinne på et arrangement der prinsen var gjest. For første gang kysset Charles sin kjæreste foran kameraer og publikum, riktignok bare på kinnet, men kysset ble likevel omtalt i pressen verden over.

Britene har i flere år ventet på at det aldrende kjæresteparet skal gjøre forholdet offisielt. Men Dianas dramatiske død i 1997 har gjort det vanskelig for folk å akseptere forholdet.

AKSEPTERT:</B> Camilla Parker-Bowles ved siden av prinsesse Anne. Prins Philip og dronning Elisabeth sitter også mellom Camilla og Charles.
THE KISS:</B> Et uskyldig kyss på kinnet - og samtidig et synlig bevis på kjærligheten som så lenge har vært ulovlig.