Camilla sparket sekretær

Camilla Parker Bowles har sparket sin privatsekretær. Hun visste ingen nåde da det ble kjent at sekretæren hadde lekket informasjon om det første møte mellom Camilla og arveprins William.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Charles ikke så ukjente elskerinne var rasende da hun oppdaget at privatsekretæren, Amanda MacManus, hadde fortalt mannen James om det historiske møtet.

  James jobber som mediasjef og har tidligere vært ansatt i den kjente engelske avisen Times. Han fortalte konas sladder videre til sin tidligere kollega, Phillip Crawley, som igjen informerte The Sun. Det har nå kostet kona jobben.

  Camilla Parker Bowles slapp i går ut en pressemelding der hun informerte om at fru MacManus hadde «sagt opp», og at Camilla var «enig i at hennes situasjon var uholdbar».

  I går kveld ba tobarnsmoren Amanda MacManus om unnskyldning for lekkasjen:

- Det er med stor beklagelse at en tilfeldig kommentar om møte mellom Camilla Parker Bowles og prins William ble kjent for pressen, sier sekretæren til Online Mirror.

  MacManus jobbet tre og en halv dag i uka for Camilla, og hjalp henne i diverse veldedighetsarbeid.

  - Jeg er svært lei for skaden jeg har forårsaket. Mest av alt skammer jeg meg over å ha sviktet de som fortjener min lojalitet og tillit. Spesielt min beundringsverdige arbeidsgiver Camilla Parker Bowles, sier MacManus.