Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Camilla står fram

LONDON (Dagbladet): Prins Charles elskerinne Camilla Parker Bowles skal få en høyere profil. Nå skal hun ha fått dronning Elizabeths velsignelse til å opptre offentlig sammen med prins Charles

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagsavisa The Sun hevder at dronningen oppfordrer både Camilla og prins Charles til gradvis å demonstrere det alle vet, nemlig at de er sammen og at de møtes ofte.

For å hjelpe Camilla har Charles stilt sine sjåfører og tjenere til hennes disposisjon. De gjør ærend for henne, og sjåførene kjører henne til og fra prinsens landsted, Highgrove, hvor de er sammen to eller tre dager i uka.

Prins Charles og slottet er sjokkert over hvor lite populært paret er, det gikk tydelig fram av ITVs store TV-debatt om monarkiet. Rådiveren sier at de ikke planlegger å gifte seg, fordi de forstår publikums sterke reaksjon på et ekteskap.

Prins Charles mener det beste er at Camilla introduseres gradvis til offentligheten.

Først skjer det når hunstiller seg i spissen for en organisasjon som arbeider mot Osteporose eller beinskjørhet, en sykdom som kostet både hennes mor og hennes bestemor livet.