Camilla traff Arne på bøffeljakt

Arne Næss' nye kjæreste er Camilla Astrup fra Oslo. Endelig har han funnet en kvinne som deler hans mange fritids- og sportsinteresser. Til Dagbladet bekrefter 35-åringen: - Jo, vi er sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret traff hverandre på forsommeren i fjor. Kort tid etter inviterte Arne Næss - som i mai offentliggjorde at det var slutt med popdivaen Diana Ross - med seg Camilla Astrup på tur til Sør-Afrika.

Paret dro til et viltreservat i nærheten av verdenskjente Krüger nasjonalpark, hvor den norske kvinnen egenhendig felte det som regnes for å være Afrikas farligste dyr, bøffelen.

Jævlig modig

Og Næss er fryktelig imponert over sin modige kjæreste. Hør bare hva han sa til programleder Dorte Skappel i «God Kveld, Norge» på TV2 i går:

- Hun er jævlig modig og tør ting andre ikke tør. Jeg er sammen med en kvinne som gjør det samme som meg.

Og medgir: «Det er kanskje litt viktig for meg, det er ålreit å kunne dele ting.»

Camilla Astrup er selv ikke interessert i å utfylle bildet av sine interesser og sin egen person.

- Jeg er fornøyd med å leve stille og anonymt slik jeg har gjort til nå. Jeg ønsker ikke å utdype mitt forhold til Arne ytterligere, sier småbarnsmoren til Dagbladet.

Hun legger likevel ikke skjul på at de er sammen.

På spørsmål om hun er «Arne Næss' store kjærlighet», svarer hun:

- Det får du spørre Arne om!

Søkkrik far

Camilla Astrup er datter av Sigurd Astrup, som er en av Norges 300 rikeste menn. Han har en personlig formue på nærmere 100 millioner kroner. Familien driver med kjøp og salg og utleie av eiendom, handel og agenturvirksomhet, tømmer, metaller, plast og byggevarer.

I likhet med sin formuende far, sliter heller ikke Camilla Astrup med finansene. I 1992 kjøpte hun en leilighet til 2,1 millioner kroner i Oslo.

JÆVLIG MODIG: -Hun er jævlig modig og tør ting andre ikke tør, sier Arne Næss om sin nye kjæreste Camilla Astrup.