VIL HA MIKI HJEM: Camilla Samira Olsen ble funnet drept i leilighet på Kolbotn. Hennes samboer som er siktet i saken ble pågrepet på motorveien i Polen sammen med deres 1-årige sønn og hunden Miki. Nå jobber familien for å få Miki tilbake til Norge. Foto: Privat
VIL HA MIKI HJEM: Camilla Samira Olsen ble funnet drept i leilighet på Kolbotn. Hennes samboer som er siktet i saken ble pågrepet på motorveien i Polen sammen med deres 1-årige sønn og hunden Miki. Nå jobber familien for å få Miki tilbake til Norge. Foto: PrivatVis mer

«Camilla var fryktelig glad i hunden sin»

Kan koste 40.000-50.000 kroner å få hunden Miki hjem fra Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Lørdag 31. juli ble Camilla Samira Olsen (32) funnet knivdrept hjemme på Trollåsen i Oppegård. Hennes samboer (36) som er siktet for drapet, flyktet til Polen med parets 1-årige sønn og hunden Miki i bilen.

Han ble pågrepet på en motorvei i Polen.

Camillas sønn (1) dro sammen med sin mormor tirsdag i forrige uke hjem til Norge.

Nå jobber familien hardt for å få det siste familiemedlemmet tilbake i landet, nemlig hunden Miki. 

Vil koste mange tusen På facebook har familien nå opprettet en gruppe hvor de forsøker å samle inn penger for å få tilbake hunden.

«Nå har endelig Camilla sin lille sønn fått komme hjem til familien sin, vi mangler bare Miki, Camilla sin kjære hund,» skriver de på facebookgruppa.

I dag sitter Miki på en kennel i Polen og venter på godkjenning for å dra hjem. Prosessen med å få han tilbake til Norge vi koste mange tusen kroner. Familien er forespeilet at dette kan beløpe seg til mellom 40.000-50.000 kroner for opphold, frakt og vaksiner.

«Camilla var fryktelig glad i hunden sin, og familien vil så gjerne få gjenforenes med den,» skriver de på gruppa.

Mareritt - Det er det verste marerittet noen kan oppleve. Alle som har barn, kan vel forestille seg det - det er helt uvirkelig.

Beskrivelsen kommer fra Camilla Samira Olsens mor, via bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen.

36-åringen nekter selv for å ha drept samboeren og hevder han skulle på ferie i Polen.

I POLEN: Hunden Miki. Foto: Privat/Facebook.
I POLEN: Hunden Miki. Foto: Privat/Facebook. Vis mer