Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Camille Cosby tilgir sin Bill

NEW YORK (Dagbladet) Camille Cosby som har vært gift med Bill i 33 år, støtter ektemannen etter at han innrømmet utroskap. «Jeg bryr meg ikke om det som skjedde for 23 år siden, bortsett fra den aktuelle utpressingen,» sier hun i en uttalelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Det jeg bryr meg om er at den eller de som drepte vår sønn blir arrestert,» sier hun.

Etter mye forvirring og halvkvedede viser har Amerikas ideal-familiefar innrømmet at han hadde et forhold til kvinnen Shawn Thompson som seinere fødte datteren Autumn Jackson.

Jackson har forsøkt å presse mannen hun påstår er sin biologiske far, for 250 millioner kroner ved hjelp av to mannlige medhjelpere. Hun er nå løslatt mot kausjon.

«Vi er et par som står sammen. Alle gamle personlige, negative saker mellom Bill og meg ble løst for mange år siden,» sier Camille som har fått fem barn med Bill. Nå er bare de fire døtrene i live etter at sønnen Ennis (27) ble myrdet den 16. januar.

Camilles uttalelser kommer etter den mest oppsiktsvekkende tilståelse av utroskap på amerikansk TV.

Bill Cosby har gitt et mer enn to timer langt intervju på kanalen CBS. I intervjuet forteller Cosby at han hadde et seksuelt møte med Shawn Thompson for 23 år siden. Da han oppsøkte henne fjorten måneder seinere for å avtale et nytt møte, fortalte hun at hun i mellomtiden hadde fått et barn. En annen mann er oppført på fødselsattesten, men Cosby sier i intervjuet at det er mulig at han er faren.

Advokaten til Autumn Jackson sier at det kan bli aktuelt å kreve DNA-test av Cosby for å fastslå farskapet. Jackson går straffri i utpressingssaken dersom det viser seg at Cosby er hennes biologiske far.