- Campbell skal til United

Tottenham håper forsvarsklippen Sol Campbell signerer ny kontrakt. Men Arsenal-manager Arsene Wenger tror Campbell er på vei til Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryktene i England går ut på at både Arsenal og Manchester United skal være villig til å legge 200 millioner kroner på bordet for å sikre seg Campbell.

- Vi har ikke lagt inn noen forespørsel. Jeg ble fortalt av en agent at han kommer til å spille for Manchester United sa Wenger i går kveld i følge The Mirror.

Campbells kontrakt med Tottenham går ut i 2001 og Tottenham velger trolig å selge midtstopperen hvis han ikke skriver ny kontrakt i løpet av sommeren.

- Ingenting har forandret seg. Sol har sagt at han skal snakke med oss mot slutten av sesongen. Det ville ikke overrasket meg om Sol spiller for Tottenham de neste sesongene, sa Tottenham-manager George Graham etter gårsdagens 2-1 tap for London-rival Arsenal.

Tottenham-manageren kan uansett Campbells skjebne glede seg over at Darren Anderton signerer ny kontrakt denne uka. Den nye kontrakten sikrer Anderton en ukes lønn på 320 000 kroner i uka.

thomas.kristensen@dagbladet.no