STORE SKADER: En personbil med campingvogn var onsdag ettermiddag involvert i en trafikkulykke på E18. Foto: Geir Eriksen
STORE SKADER: En personbil med campingvogn var onsdag ettermiddag involvert i en trafikkulykke på E18. Foto: Geir EriksenVis mer

Campingvogn knust etter ulykke på E18

Tre personer er sendt til sykehus.

Rett før klokka 15 onsdag ettermiddag fikk politiet melding om en trafikkulykke på E18 ved Langåker i Sandefjord. I nordgående felt hadde en personbil med campingvogn havnet på taket, skriver Sandefjords Blad.

- En personbil har vært involvert i et trafikkuhell. Den havnet på taket. Det er omfattende materielle skader, spesielt på campingvogna, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Espen Reite til Dagbladet.

Ikke alvorlige skader

Reite forteller at politiet har opplysninger om at et annet kjøretøy har vært involvert i uhellet. Politiet er i kontakt med begge parter.

Tre personer er fraktet til Vestfold sentralsykehus med ambulanse.

- Jeg kan ikke si så mye om personskader, men vi har ikke noen opplysninger om at det skal være alvorlige skader, sier Reite.

Får bistand

Politiet vil få bistand fra Statens vegvesens ulykkesgruppe.

- Det er i forbindelse med bremsespor på stedet som vi skal undersøke nærmere, sier operasjonslederen og understreker at det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken.

Måtte stenge E18

I forbindelse med at det er omfattende materielle skader har berging tatt en del tid, og politiet måtte stenge E18 i en periode.

- Vi har fått vekk campingvogna og bilen, men det er fortsatt vrakrester fra vogna der.

Å stenge E18 fører med seg store konsekvenser. Reite forteller at det er tett trafikk på stedet nå.

Klokka 16.35 meldte politiet at ett felt i nordgående var åpnet igjen. Hastigheten er satt ned til 50 kilometer i timen.