Canan (45) så sin mor dø på gulvet - ble lagt i jern av politiet

- Vi ringte ambulansen tre ganger, men politiet kom i stedet, sier datteren.

OPPRØRTE: Svigersønn Fedai Ucarli, sønn Kutluay Tulum og datter Canan Ucarli til den avdøde kvinnen sier de aldri drapstruet politi- og ambulansepersonell. De forteller at de ringte ambulanse tre ganger, men at det var politiet som kom. Da ble de lagt i bakken, forteller de pårørende. Foto: HÅKON EIKESDAL
OPPRØRTE: Svigersønn Fedai Ucarli, sønn Kutluay Tulum og datter Canan Ucarli til den avdøde kvinnen sier de aldri drapstruet politi- og ambulansepersonell. De forteller at de ringte ambulanse tre ganger, men at det var politiet som kom. Da ble de lagt i bakken, forteller de pårørende. Foto: HÅKON EIKESDAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Rundt klokken 12 i dag døde en 63 år gammel kvinne av hjertestans. Familien hennes ringte ambulansen flere ganger mens kvinnen var bevisstløs, men det tok likevel 40 minutter før ambulansen kom på stedet, ifølge familien.

- Jeg så mor ligge døende på gulvet. Vi hadde ringt tre ganger til ambulansen, men de kom ikke. Utenfor stod politiet, forteller Canan Ucarli (45), datter til den 63-årige kvinnen som døde.

- Mannen min og jeg løp ut. Vi skrek om hjelp og var i sjokk over det som skjedde, sier Canan.

Lagt i bakkenDa ambulansen kom til stedet etter 40 minutter, hadde politiet allerede været der i rundt 20 minutter, forteller familien.

- Politiet parkerte rett utenfor døren vår, og det var ingen ambulanse der. Jeg visst at det hastet for svigermor, og ropte til dem at de måtte komme og hjelpe oss. De hørte ikke på meg, sier Fedai Ucarli.

Han ble så sint at han slo på ruten til politibilen i et forsøk på å nå fram med sitt rop om hjelp.

- Da kom to politimenn og la meg i bakken. De tok på meg håndjern og satt seg oppå ryggen min. Jeg ble liggende i snøen og mistet følelsen i fingrene mine, sier Fedai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer