Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cannabisfarm avslørt i Sandefjord

Ingen er pågrepet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har avdekket en cannabisplantasje med 461 planter i Sandefjord. Ingen er pågrepet i saken. Plantasjen er nummer 39 i rekken av ulovlige gartnerier som er avslørt i løpet av få måneder.

- Vi ser klare sammenhenger med de andre sakene på Østlandet, sier politioverbetjent Tor Eriksen ved Sandefjord politistasjon til NTB.

Hva denne sammenhengen går ut på, vil han foreløpig ikke opplyse om.

Plantasjen ble avdekket da huseieren dro for å besøke leietakeren for å etterlyse ubetalt leie. Politiet har navnet på leietakeren, men har ikke funnet ham.

Beslaget ble gjort søndag, men ble først gjort kjent onsdag av hensyn til etterforskningen. Noen planter var friske, noen var høstet og noen var delvis tørket, ifølge Sandefjords Blad.

Vestfold-politiet samarbeider med Kripos i etterforskningen.

- Vi blir fortalt at dette er den 39. plantasjen som blir avdekket, sier Eriksen.

Plantasjene har variert i størrelse, men i mange av tilfellene er personer av vietnamesisk opprinnelse siktet etter funnene. (©NTB)

39 I REKKEN: Plantasjen er nummer 39 i rekken av ulovlige gartnerier som er avslørt i løpet av få måneder. Dette bilde er fra cannabisfarm i en enebolig på Sætre i Hurum. Foto: SCANPIX
39 I REKKEN: Plantasjen er nummer 39 i rekken av ulovlige gartnerier som er avslørt i løpet av få måneder. Dette bilde er fra cannabisfarm i en enebolig på Sætre i Hurum. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media