Cannabisrøykere reddet ned fra Englands høyeste fjell - klarte ikke å gå

Var «ute av stand til å gå», ifølge politiet.

«UTE AV STAND TIL Å GÅ»: Turgåerne skal ha brukt så mye cannabis at de ikke klarte å gå ned fra 978 meter Scafell Pike. Foto: Doug Sim / Wikimedia Commons
«UTE AV STAND TIL Å GÅ»: Turgåerne skal ha brukt så mye cannabis at de ikke klarte å gå ned fra 978 meter Scafell Pike. Foto: Doug Sim / Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En gruppe turgåere måtte reddes ned fra Englands høyeste fjell etter å ha røykt så mye cannabis at de var «ute av stand til å gå», ifølge politiet.

De ruspåvirkede friskusene satte i gang en storstilt redningsaksjon ved det 978 meter høye fjellet Scafell Pike lørdag, ifølge Telegraph.

- Personer er fast på fjell etter å ha brukt cannabis. Fjellredningstjenesten, luftambulanse og ambulanse er sendt for å redde dem, skrev politiet i Cumbria i England på Twitter.

Det lokale politiet sier at de «ikke har ord» når de skal beskrive hendelsen - som heldigvis endte godt til slutt.

- Personer reddet etter å ha blitt ute av stand til å gå på grunn av cannabisbruk. Frivillige i fjellredningstjenesten satte seg selv i fare for å avverge skader, kunne politiet melde en stund senere.

Fjellredningstjenesten i Lake District, hvor fjellet ligger, sier at slike utrykninger er i ferd med å bli en vits.

På sosiale medier har mange nettbrukere kritisert turgåerne og noen har tatt til orde for at det bør innføres gebyrer for folk som må reddes under slike omstendigheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer