Cantona klar med ny film

PARIS (Dagbladet): Eric Cantonas fotball-liv er over. Nå satser han for fullt på en skuespillerkarriere, og hans første film er allerede ferdig. Motspiller er Mickey Rourke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eric, "poeten, den eksplosive, den majestetiske, den utålelige, den uimotståelige", som engelsk presse skriver, har spilt inn en ny film. Broren Joël røpet til den franske radiostasjonen RTL2 at det dreier seg om en kortfilm, men ville ikke ut med hvem som hadde regissert den eller hvem som er produsent.

Boksefilm

Det dreier seg om en tjue minutter lang film i svart-hvitt som forteller en historie om boksing. Eric Cantona har en liten rolle sammen med de kjente boksebrødrene Tiozzo. Skuespilleren Mickey Rourke, som drømte om å bli bokser, har en større rolle. Resten av rollelista vil bli offentliggjort om noen dager. Handlingen foregår i Marseille, der Eric Cantona for øyeblikket har søkt tilflukt hos foreldrene sine.

Kortfilmen er ikke Cantos debut på lerretet. Han fikk mye ros for sin korte innsats i Etienne Chatiliez' film "Lykken er å elske" for noen måneder siden. Fotballbanens store filosof har også vist sitt filmtalent hundrevis av ganger foran fjernsynskameraene.

Kjøper rettigheter

Ifølge Libération er det til scenen han helst vil. Sammen med noen venner produserte han "Hvem er redd for Virginia Woolf" i Paris siste høst, og holder nå på å kjøpe rettighetene til Tennessee Williams berømte stykke "En sporvogn til begjær". Canto har allerede hatt rollen Marlon Brando spilte i Elia Kazans film i en kort reklamefilm. Tar han mål av seg til å spille den helt ut på scenen? Da kommer vel halve Storbritannia til Paris for å se sin "Frenchy". Så blir det litt stemning i salen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer