Cantona-trøye til trikkeoffer

En Manchester United-fan ga bort Eric Cantonas signerte fotballtrøye til familien til den drepte Terje Mjåland (23).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Terje Mjåland (23) som ble drept på trikken ved Bislet i Oslo tirsdag, var aktiv supporter av den engelske fotballklubben Manchester United, og stor fan av klubbens tidligere kaptein og spiss Eric Cantona.

Nå har en av klubbens fans donert sin signerte Cantona-trøye til ære for Terje Mjålands, og gitt den til hans familie. Dette skjedde etter at den skandinaviske delen av supporterklubben varslet om trikketragedien på United-supporternes nettsider.

- Vi sendte ut en sak om dette på våre hjemmesider, og kontaktet Manchester United samt Shareholders United (en interessegruppe for supportere som eier aksjer i klubben), sier Lars Morten Olsen i Scandinavian Manchester United Supporters Club til nyhetsbyrået ANB.

Mjålands familie skal ha vært takknemlige for gaven.

- Signerte Cantona-trøyer er svært sjeldne i Norge, og vi ble gledelig overrasket da en anonym supporter kontaktet oss for å gi donere sin trøye, sier Olsen.

Forrige uke kom fotballklubben med en egen pressemelding på sine hjemmesider.

- Manchester United er svært lei for å høre om den tragiske og alt for snarlige bortgangen av vår fan Terje Mjåland, en svært aktiv fan fra Norge. Våre tanker går til hans familie og venner i denne triste tid, stod det i pressemeldingen.

CANTONA: Fotball-legenden Eric Cantonas signerte trøye er donert til familien til den drepte Terje Mjåland - som var en av den tidligere Manchester United-kapteinens største fans.