Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cappelen: - Eirik Jensen har vært en nær venn

Sier de har hatt et godt vennskap de siste 15 årene.

INGEN VINNERE: Narkotika- og korrupsjonssaken mot Eirik Jensen og Gjermund Cappelen begynner i Oslo tingrett mandag 9. januar.
 - Det er ingen vinnere i denne saken, sier Cappelen.&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix</span>
INGEN VINNERE: Narkotika- og korrupsjonssaken mot Eirik Jensen og Gjermund Cappelen begynner i Oslo tingrett mandag 9. januar. - Det er ingen vinnere i denne saken, sier Cappelen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Narkosmugleren Gjermund Cappelen sier den tidligere polititoppen Eirik Jensen har vært en nær venn de siste 15 årene.

- Eirik har vært en god støttespiller i private sammenhenger, når jeg har hatt vanskeligheter. Familiære ting, og så videre, har jeg diskutert med ham, sier Cappelen, til NRK.

Cappelen sier de to har hatt et godt vennskap de siste 15 årene.

Narkotika- og korrupsjonssaken mot Eirik Jensen og Gjermund Cappelen begynner i Oslo tingrett mandag 9. januar.

- Det er ingen vinnere i denne saken uansett, uansett utfall, sier Cappelen.

Cappelen er tiltalt for å ha smuglet flere tonn hasj til Norge og er aktoratets kronvitne i korrupsjonssaken mot den tidligere politilederen Eirik Jensen.

Cappelen skal ha gitt Jensen penger og andre verdier tilsvarende 2,1 millioner kroner i bytte mot opplysninger som gjorde det mulig å innføre narkotika uten å bli tatt.

Eirik Jensen nekter straffskyld for grov korrupsjon og medvirkning til grov narkotikakriminalitet.

- Jensen har intet han har dårlig samvittighet for i denne saken, og er ved godt mot og klar til sitt livs kamp, sier hans forsvarer John Christian Elden.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!