Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Carew besto Cuper-testen

Valencia-trener Hector Cuper kunne konstatere at John Carew besto helsetesten på tredemølla i går morges. Nå vil han dempe presset på sitt nye spissfunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men argentinske Cuper signaliserer voldsomme ambisjoner for laget sitt den kommende sesongen.

- Jeg sier alltid til lagene jeg trener at de må forbedre det de presterte året før. I fjor ble vi nummer to i Champions League og fikk like mange poeng som nummer to i den spanske serien. Altså må vi vinne begge titlene for å forbedre oss, sier Hector Cuper til Reuters.

Det må de i så fall klare uten superspissen Claudio Lopez som er solgt til Lazio. Cuper prøver å dempe forventningspresset på erstatteren - John Carew:

- Jeg mener Carew er en spiller med gode kvaliteter, men foreløpig er han bare 20 år gammel. Han kan fortsatt utvikle de ferdighetene vi har sett at han har.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling