Carew scoret - Storvik debuterte

LAS PALMAS-ROSENBORG 1-1. John Carew scoret målet, og fikk personlig revansje, RBK byttet ut sju mann og Las Palmas utliknet på overtid. Men viktigst: Kenneth Storvik, som endelig debuterte for sin nye arbeidsgiver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kenneth klarte seg bra, sier Rune Bratseth til Dagbladet. - Han blir et fint alternativ for oss. Både som sentral midtbanespiller og i indreløperrollen.

Erik Hoftun - som nå er i alternativ trening - på grunn av de mystiske muskelproblemene i det venstre låret - satt på tribunen i går kveld.

Inntil videre spiller han ikke fotball.

Fra start i går kveld satt i tillegg Arni Gautur Arason, Bent Skammelsrud og Roar Strand på benken. I en match hvor Nils Arne Eggen delte RBK-stokken som en håpløs kabal fikk 18 mann spille.

Det forteller det meste om viktigheten.

- Vi prøvde de fleste og sånn må det være i en kamp som denne, sier Nils Arne Eggen.

John Carew hadde et par feite hodesjanser mot PSV Eindhoven da Rosenborg tapte Maspalomas-turneringen sist fredag. I går var han der og scoret med pannen.

Men da RBK trodde de hadde vunnet øyoppholdets siste kamp mot det spanske 2. divisjonslaget Las Palmas, slo hjemmelaget tilbake. På en retur etter innlegg fra siden.

Fredag reiser Rosenborg hjem til hall-kamper i Norge. Neste viktige mesterligaoppkjøring på det graset Herren skapte går mot Åge Hareides Brøndby i København 11. februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer