Carew til Arsenal?

John Carew scoret og var konge i lufta da Rosenborg tapte 2-1 for Bayern München i går. Etterpå fikk han høre at Arsenal hadde spionert. Dermed kan John Carew havne i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er en veldig interessant klubb, sier John Carew til Dagbladet.

Tyrkiske Fenerbache satt sammen med Arsenal her i München i går kveld. De skal handle spillere for 1,1 milliard kroner pluss vekslepenger, og høyt på lista står John Carew. Men da jeg traff RBK-spissen i Olympiastadions kjeller rett før midnatt i går kveld sa han følgende om en mulig framtid i Istanbul:

- Fenerbache sier du - nei, det blir i hvert fall helt uaktuelt.

Men John Carew fristes av Arsenal-interessen. Så mye at han for første gang på over en måned sier noe annet enn Borussia Dortmund når han blir spurt om framtida.

- Det er den eneste klubben i England som kan være aktuell for meg. Hvis det skjer noe derfra, så vil jeg ikke avvise det, sier han til Dagbladet.

Imponerende i lufta

Før pause så London-klubbens utsendinger en norsk 20-åring med plutselig luftstyrke. Etter bare to minutter hadde han hatt to corner-headinger som begge kunne gått i mål. Den første ble feberreddet av Oliver Kahn, og den andre gikk rett utfor.

Forskjellen på glede og det vi kaller store sjanser handler om den motgangen Rosenborg har foran mål.

- Jeg er god i lufta når jeg bestemmer meg for å være det, sier Carew.

- Og for å være helt ærlig - i dag var jeg overrasket over meg sjøl. For jeg var spent før denne kampen, det har jo vært veldig mye styr i det siste. Og at jeg klarte å konsentrere meg om fotballen, er jeg veldig fornøyd med.

Før kampen var Rune Bratseth på tysk TV og snakket om forhandlingsbruddet med Borussia Dortmund. Etterpå sa han følgende til Dagbladet.

- Sjølsagt handler det om penger, og vi er ikke enige. Slik saken står nå, er vi langt fra hverandre.

Redd for å bli sliten

John Carew liker det ikke, men har altså fått noe annet å tenke på. Og målet han scoret gjorde også München-kvelden til en av de bedre.

- Hvis det ikke blir en avklaring på dette snart, er jeg redd jeg blir veldig sliten. Men Arsenal er bra - det er en god nyhet, sier Carew.

Rosenborg er ikke så verst, de heller. Det eneste som mangler er mål. Men er du i ei bakevje så stopper det ofte foran mål. Akkurat som det har gjort i alle de tre marskampene i Champions League.

- Vi var gode etter pause, sier Nils Arne Eggen.

- Så gode at vi bude hatt poeng. Men vi scorer for lite og det er et problem. Og noe vi må gjøre noe med.