Carina og samboeren måtte tilbringe 13 uker på intensiven, da datteren ble født for tidlig. Nå vil hun gi noe tilbake

- Noen ganger måtte man ta til takke med de blå stolene, som vi kalte dem. Det er stive trestoler. De gule var veldig ok, men det skulle absolutt vært flere av dem.

FØDT FOR TIDLIG: Carinas datter ble født tre måneder for tidlig. Det førte til et langt opphold på sykehuset for foreldrene. Foto: Privat
FØDT FOR TIDLIG: Carinas datter ble født tre måneder for tidlig. Det førte til et langt opphold på sykehuset for foreldrene. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Carina Juliussens siste barn ble født tre måneder for tidlig.

Det førte til at hun og samboeren måtte tilbringe lang tid på intensivavdelingen for nyfødte på Ullevål sykehus.

«Fra første stund ble vi innledet for kengurutid med vår lille jente. Kengurutid er ren hud-mot-hud, både mor, far og barn. Dette gjør at det premature barnet holder seg rolig, får masse nærkontakt og gjør at barnet utvikles fortere og bedre. Vi satt på skift i tre og tre timer, 24 timer i døgnet med vår lille frøken i sykehusets lenestoler. Dessverre er ikke staten så snille med midler til velvære for foreldre på intensiven, midlene går rett og slett til våre kjære små (noe som selvfølgelig er forståelig, viktig og bra)», skriver Juliussen i en Finn-annonse som ble opprettet i går.

- Fantastisk

I bunn og grunn etterlyser hun flere stoler på intensivavdelingen for nyfødte. I annonsen opplyser hun at hun gjerne vil kjøpe noen som er pent brukte.

- Jeg har fått god respons på den. Først ga jeg beskjed om pent brukte, men jeg måtte endre det til nye, på grunn av hygiene, sier Carina Juliussen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer