Carl I . Hagen anklager norske politikere for ekstrem islamisme i Norge

Carl I. Hagen anklager en rekke norske politikere for at islamsk terroren har kommet nærmere Norge.

ANKLAGER:  Carl I. Hagene mener norske topp-politikere har ansvaret for at ekstreme islamister i dag truer Norge og nordmenn. Foto:Erik Berglund / Dagbladet
ANKLAGER: Carl I. Hagene mener norske topp-politikere har ansvaret for at ekstreme islamister i dag truer Norge og nordmenn. Foto:Erik Berglund / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sa fra på åtti-tallet. Jeg advarte mot det som var på vei til å skje. Da kalte de meg brun, rasist og fascist, sier Carl I. Hagen til Dagbladet.

I går kveld satt den tidligere partilederen i Fremskrittspartiets seg ned og skrev hva han mente om truslene fra ekstreme islamister i Norge. Samtidig tok Hagen et knallhardt oppgjør med sine tidligere politiske motstandere.

Islamsk ekstremisme - Det er helt forferdelig og skremmende å være vitne til hvordan islamistiske ekstremister vokser frem i Norge, og hva slags trussel de utgjør mot vårt samfunn, sier Carl I. Hagen.

- Men det er dessverre ikke overraskende, jeg advarte mot denne utviklingen allerede på åtti-tallet. Da som nå ble jeg og vi i Fremskrittspartiet latterliggjort og stemplet av de øvrige partiene, og nå ser vi resultatene av mange ti års feilslått politikk, sier Carl I. Hagen til Dagbladet.

Før han fortsetter og går til det uvanlige skrittet å navngi norske politikere som han mener har ansvaret for at ekstreme islamister i dag truer Norge og nordmenn.

- Mye av ansvaret for det Norge nå opplever ligger i naiviteten til Gro Harlem Brundtland, Kaci Kullmann Five, Ann Enger, Kjell Magne Bondevik, Erik Solheim, og dagens ledere som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Erna Solberg, Kristin Halvorsen og Dagfinn Høybråten, sier Carl I. Hagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer