Carl I. Hagen aktiv mot DLF

Carl I. Hagen nøyer seg ikke med å kaste «verstingene» ut av partiet. Nå jobber han aktivt med å stoppe dem i å overta Det Liberale Folkeparti.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partiformann Carl I. Hagen kom i kveld med harde angrep på utbryterne som har tatt over Det Liberale Folkepartiet. Han hadde selv gitt tillatelse til at partisekretær Geir Mo ga råd til dem som mener de har retten til partiet.

- Det skulle bare mangle at vi rolig sitter og ser på at noen tar våre velgere på et rettsstridig måte ved å kuppe et parti uten å bry seg med å skaffe seg de underskriftene som skal til for å danne et parti. Når noen gjør et udemokratisk forsøk på å overta et parti på en ulovlig måte, var det vår plikt å gripe inn, sa Hagen i en pause på rådsmøtet i Østfold Fremskrittsparti.

Hagen innrømmet at striden intern hadde kostet, og at den hadde gjort mulighetene for å bli med i en eventuell regjering etter valget mindre.

- Våre motstandere kan godte seg over at vi har vært gjennom en vanskelig tid, og at vi har mistet oppslutning. Når det gjelder regjeringssamarbeid, er det imidlertid det som skjer etter valget som er avgjørende, sa Hagen.

(NTB/Dagbladet.no)

<B>DEN GANG DA: 9. mars i fjor var Vidar Kleppe og Carl I. Hagen i samme parti. Nå kjemper Carl I. Hagen mot at «verstingene» skal få ta over Det Liberale Folkeparti.