Carl I. Hagen dropper Frp-landsmøtet

Den tidligere partihøvdingen skal i stedet holde foredrag for Høyres Studenterforbund.

IKKE LANDSMØTE: Carl I. Hagen skal holde foredrag for Høyres Studenterforbund når Frps landsmøte går av stabelen. Her fra et besøk på Stangedagene i Stange i Hedemark i fjor. Foto: Tore Bergsaker/Dagbladet
IKKE LANDSMØTE: Carl I. Hagen skal holde foredrag for Høyres Studenterforbund når Frps landsmøte går av stabelen. Her fra et besøk på Stangedagene i Stange i Hedemark i fjor. Foto: Tore Bergsaker/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere partihøvdingen skal i stedet holde foredrag for Høyres Studenterforbund, skriver Vårt Land.

- Jeg har ingen oppgaver på landsmøtet og har fått invitasjon til å holde et politisk foredrag et annet sted. Jeg velger å følge landsmøtet gjennom mediene, sier Hagen til avisen.

Carl I. Hagen er i dag gruppeleder for Oslo Frps bystyregruppe og kunne derfor vært landsmøtedelegat. Som tidligere partiformann er han også selvskreven, men i stedet skal Hagen holde en times foredrag på Vårkonferansen til Høyres Studenterforbund i Oslo, noe han sa ja til for om lag tre uker siden.

- Der skal jeg snakke om hvordan vi løser problemene i eldreomsorgen og helsevesenet i Norge, sier 67-åringen.

Carl I. Hagen har hatt et turbulent forhold til Fremskrittspartiet etter at han overlot ledervervet til Siv Jensen. Han tok det svært tungt da partiet vraket han som medlem av Nobelkomiteen i fjor.

Fremskrittspartiets avholder landsmøte på Gardermoen helgen 20.- 22. april.

(NTB)