Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Carl I Hagen er ikke senil

Per Sandberg om partihøvdingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GARDERMOEN (Dagbladet): I en debatt om Fremskrittspartiets eldrepolitikk kom partiets nestleder Per Sandberg med denne forsikringen om hvordan han ser på partiets fremste seniorpolitiker.

- Jeg vil aldri sette meg i en situasjon der jeg skulle anta at Carl I. Hagen er senil, sa Sandberg fra talerstolen.

Det var Hagen selv som lurte på om Sandberg tvilte på hans mentale helse.

Partiets seniororganisasjon fremmet to forslag til landsmøtet: Det ene handler om køer i helsevesenet, det andre om utviklingen av kjøpekraft for pensjonister.

Både Hagen og Sandberg er enige om at begge forslagene ikke innebærer noe linjeskifte for partiet, men bare fastslår det som allerede er partiets politikk.

Rable
Sandberg argumenterte for at den ene uttalelsen måtte vedtas fordi dette var noe som ikke kan gjentas for ofte. Samtidig sa han at den andre ikke burde vedtas fordi det er en gjentagelse.

Carl I. Hagen mente dette var inkonsekvent og lurte på om Sandberg trodde eldrepolitikerne var så uklare at de ikke ville gjennomskue hvor inkonsekvent dette er.

Da landsmøtet stemte over forslagene ble begge Hagens forslag vedtatt med stort flertall. 

Gjenvalgt
Per Sandberg og Per Arne Olsen er gjenvalgt som første og andre nestleder i Fremskrittspartiet. Partileder Siv Jensen var ikke på valg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media