Carl I. Hagen mener giverglede er et forsøk på reklame. Restaurantsjef kaller ham en bitter og smålig mann

Jan Vardøen er ikke imponert over Carl I. Hagens Facebook-innlegg.

KRITISERER GIVERGLEDE: Carl I. Hagen (Frp) beskylder restauranter som gir gratis mat til flyktninger og asylsøkere, for å prøve å skaffe seg reklame.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KRITISERER GIVERGLEDE: Carl I. Hagen (Frp) beskylder restauranter som gir gratis mat til flyktninger og asylsøkere, for å prøve å skaffe seg reklame. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Carl I. Hagen (Frp) beskylder restauranter som gir gratis mat til flyktninger og asylsøkere, for å prøve å skaffe seg reklame, melder NTB.

 - Det å gi litt med TV-kameraene til stede er litt for populistisk og et forsøk på å lyse seg i glansen og skaffe seg reklame for sin restaurant, skriver Hagen i et innlegg på Facebook.

- Det jeg savner, er folk som sier at de vil ta imot folk i sine egne private hjem og gi dem mat og opphold de neste fem år, skriver Hagen også i innlegget.

Restaurantsjef Jan Vardøen, som er blant dem som har stilt opp med gratis mat til asylsøkere som står i kø for å registrere seg på Tøyen i Oslo, orker ikke la seg provosere av Hagens utspill.

- Dette er for latterlig og sier mer om Carl I. Hagen enn om oss. Jeg tror folk flest forstår at han er en bitter og smålig gammel mann, sier Vardøen til NTB.

- Den eksplosjonen av godvilje og dugnadsånd som har vist seg fram de siste dagene, er virkelig gledelig. Det viser Norge fra sin aller beste side, sier Vardøen til NTB.

Hagen ler i telefonrøret når han får høre Vardøens karakteristiskk av ham selv til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.