Carl I. Hagen mener stortingsflertallet har misforstått

Carl I. Hagen varsler en «ny situasjon» i Nobel-bråket, og skriver i en SMS til NRK at stortingsflertallet ikke kan regelverket.

Varsler «ny situasjon»: Carl I. Hagen mener stortingsflertallet ikke kan regelverket. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
Varsler «ny situasjon»: Carl I. Hagen mener stortingsflertallet ikke kan regelverket. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Av SMS-utvekslingen framgår det at Hagen på ingen måte har gitt opp kampen for å få en plass i Nobelkomiteen. Onsdag ble det kjent at Hagens navn ikke var med på valgutvalgets foreløpige innstilling til medlemmer i komiteen.

– Det er bare et utkast og intet uventet. Fristen er klokken 10.00 og da vil Frps merknader være klare. Da vil det bli en ny situasjon, skriver Hagen til NRK.

Fremskrittspartiets parlamentariske leder Hans Andreas Limi opplyser at partiet jobber med merknader, som de håper å kunne presentere mellom klokken 10 og 11 torsdag formiddag.

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har så langt slått ring om Carl I. Hagen som sin kandidat til Nobelkomiteen, selv om flertallet er i imot det.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer