Carl I. Hagen tilfreds med kjennelsen

Fremskrittspartiets leder Carl I. Hagen er fornøyd med at namsretten har avslått begjæringen fra brødrene Danielsen og de andre saksøkerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg synes det er veldig gledelig at namsretten gjorde det vi håpet på, nemlig å slå fast at en intern politisk prosess i et parti har ingenting å gjøre i en domstol, og at partiet er suverent til å organisere sitt indre liv, sa Carl I. Hagen til NTB, like etter ankomsten til Kristiansand mandag ved 17.30-tiden mandag.

Hagen er i Kristiansand for å delta på et møte i Vest-Agder Frp og satt på flyet da det ble kjent at Per Danielsen har anmeldt ham for falsk forklaring. Hagen trakk på skuldrene og ventet noen sekunder før han kommenterer anmeldelsen som han ikke var informert om.

- Dette beviser at det er ingen grenser for hva Per Danielsen kan gjøre i sin kamp for å skade partiet, som han av eller annen merkverdig grunn fortsatt er medlem av. Ikke begriper jeg at han vil være medlem av et så fælt parti som han mener at vi er. Jeg er ferdig med denne saken, og skal konsentrere meg om å bidra til å bygge opp igjen Oslo Frp, så får denne advokat Per Danielsen drive med sine ting akkurat så mye han vil, og snakke med våre advokater. Jeg har ingen flere kommentarer til Per Danielsen, sier Hagen til NTB. (NTB)