Carl I. Hagens bønn til Siv

- Du bør huske at Willoch gikk av på grunn av manglende støtte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vær så snill Siv! Dropp flyseteavgiften eller i alle fall svar hver gang at dette var Venstres budsjettseier!

Slik innleder Fremskrittspartiets tidligere leder Carl I. Hagen en bønn til partileder og finansminister Siv Jensen på Facebook. Saken ble først omtalt av Nettavisen.

Det var før jul at regjeringen, etter tungt påtrykk fra Venstre, varslet at de vil innføre en flyeseteavgift på 80 kroner. Venstreleder Trine Skei Grande fikk tidligere denne måneden over 150 hatmeldinger, etter en kommentar i Dagbladet. Avgiften har vært svært omstridt, og mandag ble det kjent at Konkurransetilsynet mener den planlagte innføringen av avgiften 1. april må utsettes. Konkurransetilsynet mener flypassasjeravgiften kan gi ulike konkurransevilkår og derfor må utredes nærmere.

- Willoch gikk av Frp har vært imot innføringen av flyseteavgiften, men ble til slutt likevel enige med samarbeidspartiene om å innføre avgiften på 80 kroner. 

Hagen, som er nåværende gruppeleder i Oslo bystyre, advarer også finansministeren mot endringer i bilavgifter. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer